Abonnementen

 • Algemene info
  Je kan ons steeds contacteren via mail: support@pacma.be  of telefonisch: +32(0)465 08 49 34 

 • Lidmaatschap
  Wil je graag lid worden? Dat kan!
  Alle jaarabonnementen starten op 1/4 en lopen t/m 31/3 van volgend jaar.  Halfjaar-abonnementen zijn niet meer mogelijk.

 • Prijzen standaard abonnement  
  Voor slechts 20 euro per maand speel je een gans jaar padel, zo vaak als je wil. Een aansluiting bij Tennis Vlaanderen en een sportverzekering zijn hierbij inbegrepen.   Wens je in te stappen op een ander moment tijdens het jaar? Ook dat kan, stuur een mailtje naar support@pacma.be  en we regelen het voor je!
 • Webshop    
  Bezoek de webshop via https://pacmapadelclub.clubplanner.be om je abonnement te activeren of mail naar support@pacma.be voor meer info!

 • Financiële tussenkomst mutualiteiten
  Alle mutualiteiten bieden een financiële tussenkomst aan wanneer je lid bent bij een sportclub. Bezorg ons het formulier van jouw ziekenfonds en we vullen het graag voor je in! Scan het in en stuur het door naar support@pacma.be. We sturen je vervolgens het ingevulde formulier opnieuw via mail terug. 
  Vul zelf je persoonlijke gegevens al zoveel mogelijk in (eventueel via een klevertje) en geef zeker ook aan voor welk jaar het formulier van toepassing is. 
  Belangrijke opmerking: Gezien het seizoen loopt van 1/4 t/m 31/3 mail je het formulier voor het nieuwe jaar best pas vanaf einde maart of later.

 • Gespreide betaling
  Gespreide betaling van het abonnementsgeld is mogelijk. Indien gewenst kan je dit aangeven per mail naar support@pacma.be. De betaling dient dan niet via de webshop te gebeuren maar dmv aparte overschrijvingen. Opgelet, gespreide betalingen worden enkel toegestaan als je dit op een vaste datum laat verlopen  via je bank. 

 • Gezinskorting
  Er is een verminderd abonnementstarief van toepassing voor gezinnen met meer dan 2 kinderen die lid wensen te worden (10% korting).
  Ook gezinnen met 4 of meer leden krijgen 10% korting. In beide gevallen dient de betaling via overschrijving te gebeuren.
  Doe je verzoek via mail naar support@pacma.be.

 • Verzekering voor 10-beurtenkaarten?
  In het standaard jaarabonnement is een verzekering inbegrepen en heel wat extra voordelen zoals gratis deelname aan interclub, activiteiten, ...
  Houders van een 10-beurtenkaart of spelers die regelmatig spelen en geen abonnement hebben, kunnen zich vrijblijvend laten aansluiten bij Tennis Vlaanderen mits betaling van 20 euro. Dit kan aangevraagd worden via  support@pacma.be.

 • Nog niet geregistreerd?
  Vooraleer je je lid kan maken of als je een losse speelbeurt wil aanschaffen, moet je je eerst registreren:
   https://pacmapadelclub.clubplanner.be/registration
  Daarna kan je in de webshop terecht. Ook ballen kunnen aangekocht worden via de webshop of je kan er rackets huren. In dat geval neem je best wel contact op met ons supportteam om een afspraak te maken voor het afhalen van materiaal!
  Kostprijs is € 3,- per racket. Een nieuwe ballenkoker kost 

 • Rekeningnummer Padelclub Maaseik
  BE72 0018 4141 0816

 • Activiteiten
  Ook diverse activiteiten zoals team-events, scholenpadel, initiaties, ... zijn mogelijk. Gelieve hiervoor contact op te nemen met de club.
   Mail naar event@pacma.be of vul het inschrijvingsformulier in voor een teambuilding.
  • Nog vragen? Wij nemen contact met je op!