Abonnementen

 • Algemene info
  Het is tijdelijk niet mogelijk om een abonnement te nemen. Je kan dmv losse speelbeurten of baanhuur overbruggen tot einde maart.
  Vanaf 2021 starten alle jaarabonnementen op 1/4. Er zal echter een maximum aantal van toepassing zijn en daarom raden we aan om je als niet-lid te laten toevoegen op de wachtlijst, indien je van plan bent een abonnement te nemen. Stuur hiervoor een mail naar support@pacma.be.
  Halfjaar-abonnementen zullen niet meer mogelijk zijn.

  Bezoek de webshop via https://pacmapadelclub.clubplanner.be voor losse verhuur of mail naar support@pacma.be voor meer info!

 • Verzekering
  In het standaard jaarabonnement is een verzekering inbegrepen en heel wat extra voordelen zoals gratis deelname aan interclub, activiteiten, ...

 • Financiële tussenkomst mutualiteiten
  Alle mutualiteiten bieden een financiële tussenkomst aan wanneer je lid bent bij een sportclub. Bezorg ons het formulier van jouw ziekenfonds en we vullen het graag voor je in! In de huidige omstandigheden dien je het in te scannen en door te sturen naar support@pacma.be. We sturen je vervolgens het ingevulde formulier opnieuw via mail terug. 
  Vul zelf je persoonlijke gegevens al zoveel mogelijk in (eventueel via een klevertje) en geef zeker ook aan voor welk jaar het formulier van toepassing is. 
  Belangrijke opmerking: Gezien het seizoen loopt van 1/4/2021 t/m 31/3/2022 mail je het formulier voor 2021 best pas vanaf einde maart (of later).

 • Gespreide betaling
  Gespreide betaling van het abonnementsgeld is mogelijk. Indien gewenst kan je dit aangeven per mail naar support@pacma.be. De betaling dient dan niet via de webshop te gebeuren maar dmv aparte overschrijvingen.

 • Gezinskorting
  Er is een verminderd abonnementstarief van toepassing voor gezinnen met meer dan 2 kinderen die lid wensen te worden (10% korting).
  Ook gezinnen met 4 of meer leden krijgen 10% korting. In beide gevallen dient de betaling via overschrijving te gebeuren.
  Doe je verzoek via mail naar support@pacma.be.

 • Webshop
  https://pacmapadelclub.clubplanner.be
  Nog niet geregistreerd? https://pacmapadelclub.clubplanner.be/registration
  In de webshop kan je momenteel enkel losse speelbeurten of baanhuur aanschaffen. Ook rackets kunnen gehuurd worden na betaling in de webshop.

 • Racketverhuur
  Het huren van rackets is nog steeds mogelijk, maar wordt op een alternatieve manier geregeld zolang Centercourt Sportcafé gesloten is. Stuur een mail naar support@pacma.be om een afspraak te maken voor het afhalen van materiaal!
  Kostprijs is € 2,- per racket.

 • Rekeningnummer Padelclub Maaseik
  BE72 0018 4141 0816

 • Activiteiten
  Ook diverse activiteiten zoals team-events, scholenpadel, initiaties, ... zijn mogelijk. Gelieve hiervoor contact op te nemen met de club.
   Mail naar event@pacma.be of vul het inschrijvingsformulier in voor een teambuilding.
  Momenteel zijn bepaalde activiteiten zoals team-events niet toegestaan wegens Covid-19.
  • Nog vragen? Wij nemen contact met je op!