Team in de kijker: Jean en Gerda

groenaanleg, onderhoud, orde en netheid, ...

 

Misschien is het voor een heel aantal onder jullie overbodig om ze nog voor te stellen, maar Jean en Gerda hebben naast hun passie voor de padelsport ook nog groene vingers. Met veel plezier en enthousiasme hebben zij onder hun tweeën de groene zones op onze club onder handen genomen en onkruidvrij gemaakt. Ondertussen heeft het onkruid plaats gemaakt voor een nieuwe aanplant, die dit voorjaar voor de nodige begroening zal zorgen. Overigens dank je wel aan Erik, Patrick, Leon, Dirk en Chantal, die Jean en Gerda enorm geholpen hebben om al deze plantjes (het waren er tegen de 1.000) in de grond te krijgen.

Verder zorgen zij er ook voor dat onze club proper blijft. Dat kan uiteraard alleen maar met jullie medewerking. Daarom nog snel een verzoekje om de sigarettenpeuken niet achteloos op de grond te gooien, ook niet buiten aan de ingang, want zeg nu zelf, dat is toch niet echt een mooi visitekaartje voor onze club.

Mede dankzij Jean en Gerda, met de hulp van Patrick, Michel, Jean P, Roel, Inge, Nele en Jesse waren de terreinen na de winterprik zo snel als maar enigszins mogelijk was, terug sneeuwvrij en bespeelbaar. 


Als dat niet getuigt van pure passie voor de padelsport, dan weten we het niet meer. 

Chapeau!