Vaak voorkomende problemen

*Leden zijn personen die een abonnement hebben
**Spelers zijn leden of spelers met een 10-beurtenkaart
*** Piekuren: ma-vr: 18u-22u        za-zo: 9u-14u
  • Een lid reserveert meer dan 1 keer op hetzelfde uur en hetzelfde terrein. Dit is niet correct omdat op deze manier een of meer spelers niet rechtmatig op het terrein staan.

            Oplossing: Een niet-lid kan vooraf een losse speelbeurt aanschaffen via de webshop ofwel VOORAF in het Sportcafé betalen, dan wordt een reservatie toegevoegd op het terrein.

  • Een lid reserveert het terrein terwijl hij/zij zelf niet speelt, maar laat een niet-lid in zijn of haar plaats spelen. Dit is niet correct omdat op deze manier opnieuw een speler niet rechtmatig op het terrein staat. Een lidmaatschap is persoonlijk en mag niet doorgegeven worden aan andere personen.

  • Een speler reserveert een terrein een aantal dagen vooraf. Hierdoor wordt het terrein in een vroeg stadium ‘geblokkeerd’ voor andere spelers. In laatste instantie annuleert de speler echter het terrein of, erger nog, vergeet het terrein te annuleren. Hierdoor ligt het terrein leeg, wat zonde is, zeker tijdens de piekuren. Veel andere leden hadden zeker willen spelen op dat moment.

  • Een terrein wordt in eerste instantie correct gereserveerd, maar de spelers beslissen om, meestal vrij laat, toch te annuleren. Eén speler vergeet dit, met opnieuw een leeg terrein tot gevolg.

  • Een terrein wordt door 1 speler gereserveerd, de 3 andere spelers voegen zich niet toe, maar spelen toch. Als het om leden gaat, lijkt dat op zich geen probleem, maar het neemt veel tijd in beslag van onze vrijwilligers van het supportteam om dagelijks alle terreinen te controleren op onrechtmatig gebruik.

  • Een terrein wordt door 1 speler gereserveerd, de andere spelers voegen zich slechts in allerlaatste instantie toe. Voor het supportteam is het niet duidelijk of deze reservatie wel doorgaat en of er wel gespeeld wordt, waardoor opnieuw extra opvolging nodig is.

  • Er zijn leden die een hele maand lang één of meerdere vaste blokken consequent innemen door telkens 1 van de 4 spelers het terrein te laten ‘blokkeren’ en de andere spelers pas in allerlaatste instantie toe te voegen. Die kunnen vervolgens hetzelfde speelmoment voor de volgende week opnieuw innemen.
    Dit is momenteel mogelijk in het systeem, maar niet sportief naar andere leden toe die op deze manier minder aan spelen toekomen.