Ledenbevraging naar aanleiding van de coronacrisis 2020

Hoe zit dat nu met:

De verloren 7 weken?

Hoewel de vaste kosten van onze club behouden blijven en wij niet kunnen rekenen op enige tegemoetkoming van de overheid, kunnen wij ons voorstellen dat een aantal leden graag een compensatie van het lidgeld willen voor de periode dat ze niet hebben kunnen spelen.

Daarom hebben wij een aantal mogelijkheden uitgewerkt:
  • Optie 1: je steunt de club en haar vrijwilligers en vraagt geen tegemoetkoming. De club is jou eeuwig dankbaar.
  • Optie 2: uiteraard hebben we begrip voor de mensen die wel een financiele tegemoetkoming wensen. Voor deze leden stellen we voor om de last te delen en 1 maand lidgeld in mindering te brengen van je betaling voor het volgende seizoen.
  • Optie 3: je steunt de club, maar wenst een niet-financiele tegemoetkoming? We bieden jou de mogelijkheid om met vrienden of familie - die (nog) geen lid zijn - gratis te komen spelen gedurende 1 uur met nadien een gratis drankje per persoon (zodra horeca opnieuw geopend is). 

De leden die interclub gespeeld hebben verzoeken we in ieder geval hun lidgeld te betalen, mocht dit nog niet gebeurd zijn (met vermelding van de gekozen optie), omdat wij voor hen reeds de bijdrage aan Tennis Vlaanderen hebben moeten afdragen.

Je mag ook via onderstaand formulier je keuze aan ons doorgeven.
    Keuze regeling lidmaatschap tgv de coronacrisis