INTERCLUB PADEL 2022


Schrijf je ploeg tijdig in voor de voorjaarsinterclub 2022.

Stuur een mail naar interclub@pacma.be met minstens 6 spelers/speelsters.
Inschrijven kan nog tot 23 januari 2022. Hou er rekening mee dat het aantal ploegen per niveau beperkt is.

De speelmomenten per reeks liggen vast, je kan ze hier terugvinden.


De interclub start in het laatste weekend van de paasvakantie (vrijdag 15 april) en loopt tot eind juni (zondag 26 juni).

De loting vindt plaats midden maart.

Hieronder vind je alvast de geplande 5 weekends voor de poule-ontmoetingen:
• 15/16/17 april
• 22/23/24 april
• 29/30 april en 1 mei
• 6/7/8 mei
• 13/14/15 mei

We zullen enkel teams inschrijven van 6 spelers of meer en we willen nog eens extra benadrukken dat er enkel kan ingeschreven worden mits garantie dat er steeds voldoende spelers aanwezig zullen zijn!
Vorige editie hebben we vanuit de interclubleiding te veel tijd moeten besteden aan het vullen van ploegen en hebben we zelfs een aantal WO’s moeten noteren. Dat willen we de volgende keren absoluut vermijden.

Verder kunnen we niet garanderen dat alle teams zullen kunnen deelnemen, zeker nu er nog meer reeksen zullen doorgaan. Snel zijn is dan ook hier de boodschap!
Uiteraard doen we opnieuw ons best om alles zo goed mogelijk gepland te krijgen. Respecteer daarom ook zoveel mogelijk de voorstellen die vanuit de club worden gedaan qua planning zodra de loting en planning bekendgemaakt worden.

Opgelet, spelers die deelnemen aan de Interclub zullen hun lidgeld eerder moeten betalen. Hiervan krijg je in de loop van januari een mail.

Alleszins hopen we er als club weer een mooie interclubperiode van te maken!